Casamance Johara - 74395370

Artikelcode 74395370
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€134,60
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

Het Johara behang van Casamance heeft een weelderig fluwelen gevoel. Een heerlijk warm, natuurlijk effen vinylbehang dat de indruk van stof op de muur geeft. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Collectie : Le Velours; Mansour
Lengte : 10,05 m
Breedte : 70 cm
Patroon : 64 cm
Materiaal : vinylbehang op vlies
Onderhoud
Aanbevolen lijm : Clearpro of Clearpro (verdund)
Aanbrengen : muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.
 
LET OP: Voor het mooiste resultaat hoort het behang per baan om en om te worden aangebracht. Denk hierbij aan A/B banen, waarin baan A rechtop moet worden geplakt en baan B ondersteboven. Ter illustratie: ↑↓↑↓. Deze plakwijze heeft geen gevolgen voor het bestellen van de hoeveelheid behang. Als u hierover vragen heeft, dan beantwoorden wij deze graag telefonisch of per mail. 

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.