Casamance Majoliques - 74782978

Artikelcode 74782978
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€158,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 10.05m
Breedte (cm) 68 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

Majoliques behang. Het Majolikahaus en zijn bloemengevel hebben hun stempel gedrukt op dit behang. Dit ontwerp doet denken aan de Weense Secession-stijl. Het ontwerp en de geometrie zijn harmonieus. Een werveling van vegetatie waarbij de matzwarte inkt pronkt met gestileerde vogels en de metallic inkt de helderheid van de kleine bloemen versterkt. Dit hoofdontwerp is gemaakt met behulp van 5 films, waaronder één in korrel (matzwarte zandinkt) voor de achtergrond en een metallic inkt is gebruikt op bepaalde details, waarvan de plaatsing van kleur tot kleur varieert.

Collectie : Printemps Viennois
Lengte : 10,05 m
Breedte : 68 cm
Patroon : 64 cm
Materiaal : vliesbehang
Onderhoud
Aanbevolen lijm : Clearpro of Clearpro (verdund)
Aanbrengen : muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.