Casamance Marakanda -75380100

Artikelcode 75380100
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€154,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 68 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

De blauwdrukken van Marakanda behang zijn getekend op een afgewerkt papier dat plantenstrengen herziet. Deze verre, lieflijke en geheimzinnige stad aan de Zijderoute, brengt warmte en extravagantie in onze huizen. Een betoverende woestijn tuin ontwaakt met het volume gebracht door de metallic en matte inkten. Toegankelijk in een waaier van delicate, diepe kleurschakeringen, waar donker samengaat met goud, marine kracht met palissander, opaline en smaragd, om het raffinement van het plan te onderstrepen.

Collectie : Nuit d'Orient
Lengte : 10,05 m 
Breedte : 68 cm 
Patroon : 64 cm
Materiaal : vliesbehang 
Aanbevolen lijm : Clearpro of Clearpro (verdund)
Aanbrengen : muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.