Casamance Pueblos Gris sendré - 71120214

Artikelcode 71120214
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€179,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 139 cm
Patroon (cm) 0 cm

Productpagina

Pueblos is een behang dat geïnspireerd is op het weef ambacht. Deze muurbekleding van Casamance, uit de collectie Jasper, krijgt meer diepte door de satijnachtige garen. Een uniek behang dat perfect is voor een luxueus, warm en stijlvol interieur.

Collectie: Jasper
Materiaal: Textiel op vliesbehang
Aanbevolen lijm: Lijm zoals de Arte Clearpro
Aanbrengen en onderhoud: Lees zorgvuldig de aanwijzingen op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag.

Benieuwd naar het behang? Kom langs in onze behangwinkel of bestel een staal.

NB: Het behang wordt verkocht per meter. Minimale afname is 1 meter. Afhankelijk van de leverancier kunt u daarna per meter of halve meter bestellen. Uw bestelling wordt voor u op maat gemaakt. Hierdoor kunt u het niet retourneren.