Casamance Saba -70460591

Artikelcode 70460591
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€200,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 91 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Saba is een behang dat gemaakt wordt van echte bananenbladeren. Deze muurbekleding van Casamance uit de Escambry collectie verweeft de bladeren in een prachtig patroon, met een karakteristieke korrel. Dit botanische behang is perfect voor een natuurlijk, tropisch en sfeervol interieur.
 
LET OP: Saba is met de hand gemaakt door ambachtslieden, met behulp van bananenvellen. Als gevolg daarvan kunnen er verschillen in kleur en uiterlijk optreden van de ene partij tot de andere en zelfs van de ene lengte tot de andere. Dit betekent ook dat de naden zichtbaar zijn. Wij kunnen daarom niet garanderen dat het ontvangen product exact overeenkomt met ons monster.
 
Collectie: Escambry
Lengte: 1 m
Breedte: 91 cm
Patroon:  
Materiaal: 100 % af - feuilles de bananier
Aanbevolen lijm: Clearpro of clearpro (verdund) 
Aanbrengen: muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal