Casamance Salvador -75531528

Artikelcode 75531528
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€142,80
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

Salvador behang. Op het matte papier, een overvloed aan schitterende bloesems... Gepland door een Braziliaanse ambachtsman, is deze realistische creatie een mix van mathematische vormen, bloesems en natuurlijke producten. Het wordt verbeterd door het graan, dat een karakteristiek uiterlijk toevoegt. De interessante kracht van het plan komt van de krachttonen, gecreëerd door rotogravure. Zij laten de lange geurige bloei van de symbolische planten van Salvador de Bahia de revue passeren, waarvan de aroma's ons welkom heten op een uitstapje.

Collectie : Aventura
Lengte : 10,05 m 
Breedte : 70 cm 
Patroon : 64 cm
Materiaal : vinylbehang op vlies
Aanbevolen lijm : Clearpro of Clearpro (verdund)
Aanbrengen : muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.