Casamance Sohar -75402038

Artikelcode 75402038
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€134,60
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Het Franse Casamance creëert tijdloos en luxe behang voor stijlvolle interieurs. De collecties onderscheiden zich door fijn kleurgebruik, unieke patronen en hoogwaardige materialen.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 68 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

Sohar behang brengt de oceaan of de lucht terug, afhankelijk van de gemoedstoestand en de gekozen schaduw, maar maakt consequent een soortgelijke neiging. De mogelijkheid van het onbegrensde en een respectabel persoon. De methode die door Casamance wordt gebruikt is inventief. De drukkamers produceren een exact plan. Het papier is glad en delicaat en toont de kleinste subtiliteiten van het aquarel tafereel. Een metaalachtige ruwheidsfilm verheft de subtiliteiten met verblindende en breekbare goudvlekjes.

Collectie : Nuit d'Orient
Lengte : 10,05 m
Breedte : 68 cm 
Patroon : 64 cm
Materiaal : vliesbehang 
Aanbevolen lijm : Clearpro of Clearpro (verdund)
Aanbrengen : muur of behang inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag

Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.