Catchii Bamboo Trellis Grey - W100220

Artikelcode W100220
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€175,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) 4.87 m
Breedte (cm) 1000 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Bamboe trellis-werk wordt meestal gezien in een overvloed aan buitenruimtes. Femke houdt van deze bamboeroosters en creëerde dit delicate patroon. Dit behang is niet alleen een mooie achtergrond voor je woonruimtes, maar voegt ook verfijning en een natuurlijk gevoel binnenshuis toe zonder al te veel aandacht te trekken.

Versier je muur met het bamboe trellis behang, breng het jungle gevoel in uw woning of op kantoor dat zeker de aandacht zal trekken en een geweldige decoratieve toevoeging is voor de ruimte.

Het dessin ‘Bamboe Trellis’ is met de hand geschilderd door Femke Zwaan en komt uit de lijn catchii casual collectie. Dit behang is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren (grijs, kaki, olijfgroen, vintage roze, vuursteen rood)

Meer informatie over het vliesbehang van Catchii:

  • Mooie matte finish
  • Het behang is eco-vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Hierdoor heeft het vliesbehang geen negatieve invloed op de natuurlijke omgeving.
  • Het vliesbehang is voorzien van het beste emissie label A+.
  • De inkten zijn op waterbasis en vermijden hierdoor schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht.
  • Het vliesbehang van catchii voldoet aan de Europese standaard (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.

Rollengte: 4,87 m

Breedte: 1000 cm

Herhaaltype: