Catchii Cranes Yellow Ochre Japanese Crane Dance

Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€109,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De rijke dessins van Catchii behang zijn met de hand geschilderd door designer Femke Zwaan. Van kleurrijk dieren en jungle behang tot rustige patronen behang, iedere print zorgt voor sfeer en warmte in huis.

Specificaties

Lengte (m)
Breedte (cm)
Patroonhoogte (cm)

Product details

Dit behang is ook op maat verkrijgbaar
Dit behang kan ook precies op maat worden gemaakt. Mail naar [email protected] het aantal vierkante meters en wij sturen u een prijsopgave.

Waan je in een oosterse wereld met de elegante Japanse kraanvogels aan je muur.

Meer informatie over het vliesbehang van Catchii:

  • Mooie matte afwerking 
  • Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Hierdoor heeft het vliesbehang geen negatieve invloed op de natuurlijke omgeving. 
  • Het vliesbehang heeft het beste emissielabel A+.
  • De inkten zijn op waterbasis en voorkomen daardoor schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht.
  • Het vliesbehang van catchii voldoet aan de Europese norm (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normen voor VOS-emissies.

Het ontwerp 'Japanese Crane Dance' is handgeschilderd door Femke Zwaan. Dit behang is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (Blauw, Roze, Groen, Okergeel)