Catchii Watercolor Splashes Pink - W100282

Artikelcode W100282
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€40,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • De rijke dessins van Catchii behang zijn met de hand geschilderd door designer Femke Zwaan. Van kleurrijk dieren en jungle behang tot rustige patronen behang, iedere print zorgt voor sfeer en warmte in huis.

Specificaties

Lengte (m) 1 m
Breedte (cm) 97,4 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Dit behang is ook op maat verkrijgbaar
Dit behang kan ook precies op maat worden gemaakt. Mail naar [email protected] het aantal vierkante meters en wij sturen u een prijsopgave.

Blaas je kamer nieuw leven in en ga voor een boho chic stijl met dit schitterende behang. Geïnspireerd door de oude tie-dye-techniek, een van de meest iconische en kleurrijke technieken om kleuren aan stoffen toe te voegen. De oorspronkelijk met de hand geschilderde kleurspatten op je muur geven elke ruimte vrolijkheid.

Verkrijgbaar in: 97,4×280 cm, 194,80×280 cm, 292×280 cm, 389,6×280 of een custom size.

Meer informatie over het vliesbehang van Catchii:

  • Mooie matte finish
  • Het behang is eco-vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Hierdoor heeft het vliesbehang geen negatieve invloed op de natuurlijke omgeving.
  • Het vliesbehang is voorzien van het beste emissie label A+.
  • De inkten zijn op waterbasis en vermijden hierdoor schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht.
  • Het vliesbehang van catchii voldoet aan de Europese standaard (EN 13501-1:2007) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.