Circles Mural Paneel M 2914-2

Artikelcode M 2914-2
Mural:
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€57,20
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.

Specificaties

Lengte (m) m2
Breedte (cm) custom
Patroon (cm) custom

Productpagina

Circles Mural presenteert een paneel met een patroon van cirkels in een verloop. Deze geometrische vorm is een lust voor het oog en een echte smaakmaker in je interieur.

Het behang uit de Patricia Urquiola collectie van Tres Tintas is ontworpen door, zoals de naam van de collectie al zegt, de beroemde Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola. Haar indrukwekkende studie van vormen, kleuren en ruimte komt naar voren in een weergave van geometrische patronen die een verbluffende subtiliteit tonen en een warme sfeer uitstralen. Verbluffende creativiteit en geweldige ontwerpvaardigheden maken deze prachtige Tres Tintas behangcollectie samen.

Het Circles Mural Panel uit de Patricia Urquiola behangcollectie is verkrijgbaar als papier of vinyl en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.
Vinyl kan handig zijn als je het behang regelmatig nat wilt afvegen, of als je het wilt aanbrengen in een ruimte waar mensen vaak met de muur in aanraking komen. Zoals in een openbare ruimte, een gang, keuken, badkamer of toilet.

Tegen meerprijs ook verkrijgbaar in vinyl.

Collectie: Patricia Urquiola Behangcollectie Tres Tintas
Design name: Circles Mural behang Patricia Urquiola
Kleur: naturel - groen - roze
Paneelbreedte : op maat
Hoogte paneel: op maat
Patroonherhaling: n.v.t.
Materiaal : wandbekleding op papier - rol in lijm

 

Let op: deze muurschildering is op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd. De prijs is per m2. U kunt ons mailen voor een offerte.