Cole and Son Acquario 114/16033

Artikelcode 114/16033
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€358,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroon (cm) 76.20 cm

Productpagina

Vissen verschijnen als motieven in sommige van Piero Fornasetti's vroegste werk - zoals luxueuze zijden sjaals, trays en decoratief porselein - gefascineerd door de dichotomie van het eenvoudige aspect van het mariene leven dat een fascinerende, mysterieuze natuur verbergt in de diepten van het 'aquarium'. De grillige samenstelling en schaal van Acquario creëert een unieke en opvallende muurbekleding, terwijl de kleurenpaletten een Fornasetti-classicisme behouden in tonen van inkt, seafoam en roet met taupe en een gedempt alternatief bieden

Collectie : Fornasetti Senza Tempo
Code : 114/16032
Ontwerp : Acquario
Breedte & Hoogte: 68,5 cm x 10 m
Wedstrijd : halve slag.
Herhaal : 76,20 cm