Cole and Son Ardmore Cameos 109/9042

Artikelcode 109/9042
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€195,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Breedte (cm) 68 cm
Lengte (m) 10 m
Patroonhoogte (cm) 76.2 cm

Productpagina

Het Ardmore Cameos behang is een zeer persoonlijke weergave van een serie borden die oorspronkelijk zijn gemaakt als huwelijksgeschenk aan een 'vriend van Ardmore'. Met elk dierenportret, inclusief een nogal hooghartige zebra en een vragende luipaard, geplaatst tegen een achtergrond van zacht getekende giraffenvlekken, wordt dit heerlijke cartouche-behang aangeboden in vier kleuren: zacht olijfgroen, grijs, bleek kaki en opvallend zwart en wit, en is bedrukt met een opvallende herhaling van 68,5 cm breed.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 68,5 cm

Herhaal V: 76,2 cm