Cole and Son Aurora 116/1003

Artikelcode 116/1003
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€195,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 64,8 cm

Productpagina

Cole and Son Aurora behang toont een dessin van rijke bloemen en bladeren en is afgewerkt met gouden details voor een extra luxe effect. Het dessin is geheel met de hand geschilderd en is een lust voor het oog. De inspiratie van het dessin kwam dan ook uit de archiefdocumenten en de gedrukte details zijn een eerbetoon aan traditionele prentkunst. De collectie viert het aloude vakmanschap van een vervlogen tijdperk met eigentijdse kleurenpaletten, doordrenkt met traditie om iets unieks te maken. Het resultaat? Mooie, inspirerende en tijdloze designs.

Het Cole & Son Aurora behang is verkrijgbaar in 3 kleuren!

Collectie: Cole and Son The Pearwood Collection
Design name: Aurora behang Cole and Son
Rolbreedte (cm): 52 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 64,8 cm / half-drop / half verspringend patroon
Onderhoud: dit behang is met een droge doek afneembaar