Cole and Son Bahia 113/4012

Artikelcode 113/4012
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€708,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.2 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroon (cm) 0 cm

Productpagina

Bahia, wat 'schittering' betekent, ontleent zijn naam aan het prachtige Bahia-paleis en de omliggende tuinen in Marrakesh. Het ontwerp van dit decoratieve deurpaneel is geïnspireerd op zowel het paleis als de Durbar Room van Osborne House, het paleisachtige vakantiehuis van koningin Victoria en prins Albert. Het elegant gedetailleerde Jali-fretwerk, het uitgebreide, kantachtige metselwerk en de decoratieve motieven in goud en steen zijn zorgvuldig met de hand getekend en geverfd om het zeer bekwame vakmanschap van de inspiratiebronnen te weerspiegelen.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 68,5 cm

Herhaal V: