Cole and Son Bastoni 114/14026

Artikelcode 114/14026
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€287,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 76.20 cm

Productpagina

De 'stokken' van Bastoni, afkomstig van een zijden sjaal uit de jaren 40, weerspiegelen de eclectische aard van het huis van Fornasetti, boordevol paraplu's en hoeden staat vol antieke wandelstokken. De grafische dambordstijl van de herhaling doet denken aan vele Fornasetti-favorieten, wat resulteert in een opvallend en krachtig motief. Bastoni is bedrukt met een diepdruk vierkleurenproces, om ervoor te zorgen dat alle details scherp blijven, met fonteinen van tonaal metallic detail toegevoegd in een luxueus goud. Kies uit drie klassieke kleuren van Cream, Racing Car Green en Charcoal.


Collectie : Fornasetti Senza Tempo
Ontwerp : Bastoni
Breedte & Hoogte: 52 cm x 10 m
Wedstrijd : halve slag.
Herhaal : 64 cm