Cole and Son Bluebell 115/3009

Artikelcode 115/3009
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€180,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 76.20 cm

Productpagina

Een symfonie van toon en textuur, Bluebell's botanische fretwork van wilde veldbloemen is gerangschikt in goddelijke Art Nouveau-stijl. Met de subtiel gebogen pluim van tarwegras die in de wind zwaait, naar het trotse gezelschap van klaprozen in het hart, zit de Hyacinthoides non-script in een schitterende lijst met zijn elegante, klokvormige flora. Geproduceerd in tonale kleuren van Spring Greens & Cerulean Sky on Cream, Sage, Mint & Lilac on Charcoal, en een opvallende Teal, Metallic Gold & Coral on Petrol, is dit veld van flora overvloedig in bloei gedurende de seizoenen.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 76,2 cm