Cole and Son Bush Baby - 119/7035

Artikelcode 119/7035
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€158,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 76.2 cm

Product details

Schattige bush baby's zijn een vaste favoriet in het werk van de studio in Ardmore. Dit trapsgewijze ontwerp heeft een elegante formaliteit, met sierlijke rondingen in de flora en fauna, de onstuitbare spirit van Jabula bloeiend.

Met hun waakzame oren luisterend naar het fladderen van insectenvleugels, staan de bush baby's klaar om te springen op een smakelijk hapje, met roze getipte vingers en een reepje roze tong.

De kleuren van Bush Baby's zijn regenwoudgroen met scharlakenrode en oranje accenten, rijke wijntinten en vredig aquamarijn. De donkere grondtinten doen denken aan de nachtelijke aard van deze speelse wezens.

Breedte x Lengte: 52 cm x 10 m
Patroonherhaling: 76,2 cm
Match: Halve Druppel