Cole and Son Carousel Stripe 108/6030

Artikelcode 108/6030
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€155,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm)

Productpagina

Carousel Stripe brengt een nieuwe klassieke archiefprint van Cole & Son tot leven en is bijgewerkt en opnieuw gemaakt met behulp van innovatieve moderne printtechnieken in twee van de originele kleurstellingen. Glinsterende gesleepte linten van gekleurde metallics vormen een prachtig levendig en glamoureus behang.
Carousel Stripe werd oorspronkelijk geproduceerd met behulp van een streepjespan, waarbij elke sectie in de pan een aparte kleur had en met de hand werd gevuld om dit complexe en mooie gestreepte behang te produceren. Door de tien opvallende metallic kleuren blijft de Carousel Stripe een van de technisch moeilijkste ontwerpen om te produceren.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: