Cole and Son Chamber Angels 118/12027

Artikelcode 118/12027
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€226,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 68.5 cm

Productpagina

De ontwerpers van Cole & Son lieten zich voor Chamber Angels inspireren door de unieke carrouselachtige structuur aan het plafond van The Presence Chamber, die deel uitmaakt van de King's State Apartments in Kensington Palace. Oorspronkelijk ontworpen door William Kent, een van de meest invloedrijke namen in het begin van de 18e eeuw, doet de feestelijke stijl van het patroon denken aan de essentie van de kamer, een plek waar de koning hovelingen, ministers en buitenlandse ambassadeurs ontving en ontving. Dansende figuren zijn gecombineerd met delicaat blad en de gerijpte vruchten, ooit gevonden in de Kensington Palace Oranjery, creëren een decoratief decadent ontwerp.
 
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 10,05 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 68,5 cm