Chatterton Blue 94/2012 Behang

Artikelcode 94/2012
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€234,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68 cm
Patroon (cm) 91 cm

Productpagina

Een extra breed behang (68,5 cm) met decoratieve varenbladeren en exotisch fruit bedrukt in koele kalkachtige tinten wit en steen op een gekleurde ondergrond. Het patroon is gebaseerd op een oud Cole & Son archiefontwerp, opnieuw gekleurd en opnieuw uitgevonden voor het hedendaagse interieur. Verkrijgbaar in shell, linnen, zwart, lichtblauw, blauw en geel. Kleuren die op het scherm worden weergegeven kunnen afwijken van het originele behang, we raden daarom aan een staal te bestellen om de ware kleuren te zien. We raden je aan om Cole & Son Tub Paste te gebruiken.

 

Breedte: 68,5 cm
Herhaal V: 91,4 cm
Lengte: 10 m