Cole and Son Chiavi Segrete 114/26052

Artikelcode 114/26052
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€302,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroon (cm) 57 cm

Productpagina


De geliefde Chiavi Segrete combineert twee invloedrijke Fornasetti-motieven: mystieke, dichte bladeren die gouden, antieke toetsen verbergen. Dit fantasievolle ontwerp heeft een magische kwaliteit en trekt het oog door en rond de bladeren om elk van de 'geheime sleutels' te ontdekken die erin verborgen zijn. Gedempte tonen omvatten de subtiele steen en goud, terwijl bladgroen zachte, levensechte tonen van ondergroei in de lente creëert, met een seizoensgebonden tintje in de diepe rode en bronskleuren van de herfstbladeren en de winterse leigroen en grijs.

Collectie : Fornasetti Senza Tempo
Code : 114/16032
Ontwerp : Chiavi Segrete
Breedte & Hoogte: 68,5 cm x 10 m
Wedstrijd: Recht
Herhaal: 57cm