Cole and Son Chiavi Segrete 114/9017

Artikelcode 114/9017
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€302,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroon (cm) 57 cm

Productpagina

De geliefde Chiavi Segrete combineert twee invloedrijke Fornasetti-motieven: mystieke, dichte bladeren met gouden, antieke sleutels. Dit fantasievolle ontwerp heeft een magische kwaliteit en trekt de aandacht door en rond de bladeren om elk van de 'geheime sleutels' te ontdekken die erin verborgen zijn. Warm goud en salie tonen het subtiel glanzende goud en goud, terwijl Olive zorgt voor een zachte, levensechte toon van lente ondergroei, met een seizoensgebonden twist in de diepe rouge rode en bronzen tinten van Autumnal Leaves.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 68,5 cm

Herhaal V: 57 cm