Cole and Son Cocktails 114/23045

Artikelcode 114/23045
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€333,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroon (cm) 68.50 cm

Productpagina

Afgeleid van een ontwerp met ijsemmer genaamd 'Oggetti Cocktail', gecreëerd door Piero Fornasetti in de jaren 1950, toont Cocktails de fascinatie van de maestro met herhaalde studies van hetzelfde onderwerp om meerdere variaties op hetzelfde thema te creëren. De gestileerde grafische flessen en glaswerk uit het midden van de eeuw werden gecreëerd in een levendig kleurenpalet met meerdere kleuren, geheel in overeenstemming met de originele schetsen, aangevuld met een zachter pastelpalet en de monochromatische roet en sneeuw.


Collectie : Fornasetti Senza Tempo
Code : 114/16032
Ontwerp : Cocktails
Breedte & Hoogte: 68,5 cm x 10 m
Wedstrijd : Recht
Herhaal : 68,50 cm