Cole and Son Court Embroidery 118/13029

Artikelcode 118/13029
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€203,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 52 cm

Productpagina

Court Embroidery is zorgvuldig met de hand geschilderd om zijden handsteken na te bootsen en is geïnspireerd op een vest uit het begin van de 19e eeuw uit de Royal Ceremonial Dress Collection. Het kledingstuk van deze hoveling is een mooi voorbeeld van een tijd waarin herenkleding net zo fijn, zo niet uitgebreider was dan die van een dame. Hofkleding was een betekenaar van weelde, rijkdom en positie. Afsnijdsels, versieringen en borduurwerk werden vaak gebruikt om een oogverblindend rijk effect te geven, met prachtig handwerk en weelderige stof die zowel door mannelijke als vrouwelijke leden van de rechtbank werd bewonderd.
 
 
Collectie historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 10,05 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 52 cm