Cole and Son Geranium Rose & Forest Greens on Parchment 117/11034

Artikelcode 117/11034
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€295,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 52 cm

Productpagina

Bloeiend in het gematigde klimaat van Sevilla, geraniums zijn te vinden op balkons en creëren levendige kleuruitbarstingen in parken en gecultiveerde tuinen. Dit archiefontwerp is volledig opnieuw getekend en opnieuw geverfd door de ontwerpstudio Cole & Son om de weelderige, robuuste bladeren en bloeiende clusters van heldere bloembladen te verfraaien in levendige Lemon & Forest Greens op Electric Blue, aardse White & Sage op Seafoam en de dag om nacht Rose & Forest Greens op Parchment en Rouge & Leaf Greens op Black.

Collectie: Sevilla
Rolbreedte (cm): 52 cm (20,5 inch)
Rollengte: 10 m (11 yards)
Patroonherhaling (cm): 52 cm (20,5 inch)
Onderhoud: dit behang is afneembaar met een droge doek