Cole and Son Gibbons Carving 118/9018

Artikelcode 118/9018
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€234,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroon (cm) 68.5 cm

Productpagina

Gibbons Carving is een afdruk die is afgeleid van de 17e-eeuwse meestersnijder, de kenmerkende stijl van Grinling Gibbons, en is vol details en diepte verwant aan zijn houtsnijwerk met hoog reliëf. Naar verluidt 'het vermogen om stilstaand materiaal tot leven te brengen', betekende de unieke en delicate weergave van lindehout door de vakman in de meest uitgebreide organische structuren dat hij zeer geliefd was bij het koningshuis. In dit gewaagde decoratieve ontwerp vertegenwoordigen natuurlijke vormen van vogels en schelpen, rollend gebladerte en de vruchten van de oogst nieuw leven, overvloed en een goede gezondheid, vergezeld van Gibbons 'kenmerkende maagdenpalm-achtige bloem met vijf bloembladen.
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 10,05 m
Breedte: 68,5 cm
Patroon : 68,5 cm