Cole and Son Hampton Roses 118/7016

Artikelcode 118/7016
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€203,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

Een viering van de bloem die nu synoniem is met Hampton Court Palace en zijn Tudor-fundamenten, Hampton Roses is een charmante bloemenprint die de bedwelmende zomergeur oproept van bloeiende roosjes in delicate bloembladen. De traditie van het planten van rozen in Hampton Court gaat meer dan 500 jaar terug, waarbij de roos een bijzondere betekenis kreeg voor de Tudors. Tegenwoordig bevat de prachtige rozentuin van Hampton Court Palace vele variëteiten van de gewaardeerde 'koningin der bloemen', waaronder Engelse rozen, theeroosjes, kruipende rozen en wilde rozen, waarvan de levendige schoonheid dit prachtige ontwerp inspireert.
 
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 10,05 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 64 cm