Cole and Son Hoopoe Leaves - 119/1003

Artikelcode 119/1003
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€158,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 64 cm

Product details

Bladeren, bladeren en bloemen vormen een weelderig en vredig labyrint binnen het bladerdak van Hoopoe Leaves; als je beter kijkt zie je het wonder van de natuur. Wat lijkt op bloesems zijn in feite de gevederde kronen van exotische Hoopoe vogels verstopt in het gebladerte naast wild versierde kevers en een wijd-ogige bidsprinkhaan. Elk blad, veer en insectenvleugel is liefdevol versierd met ingewikkelde patronen die doen denken aan Zoeloe-kralenwerk.

Gemaakt in een rijk kleurenpalet met scherpe lentegroenen en weelderige olijftinten, in balans met warm roze, koraal, zonnig geel en een zweem van zacht blauw, waarbij de grondtinten doen denken aan een donkere nachthemel of een stoffige savannamiddag.

Breedte x Lengte: 52 cm x 10 m
Patroon herhaling: 64 cm
Match: Halve druppel