Cole and Son Kalahari - 119/6029

Artikelcode 119/6029
€154,00
In winkelmandje
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met een eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven elke kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

Het verfijnde patroon van Kalahari doordrenkt zelfs de kleinste ruimte met een gevoel van intriges. Texturen in gekruide bruintinten, koele neutrale tinten en groene tinten van varens en krokodillen nestelen zich op een mysterieuze ebbenhouten ondergrond. Geïnspireerd door een Ardmore-schildpadprint die lijkt op een gestileerde ster, creëerden de Cole & Son-kunstenaars een geometrische burst-herhaling.

Kalahari 's visuele compositie is bijna als een partituur, een ordelijk ritme onderbroken door de resonerende dreunen van grotere vormen en een cadans van kleinere silhouetten. Spelend met perspectief en focus, zou het ontwerp de labyrintische markeringen op het schild van een schildpad kunnen zijn - of tientallen schildpadden geclusterd aan de rand van een drinkplaats.
De ets van Kalahari 's print creëert een aquareleffect, de organische vormen en lijndiktes voegen warmte en vitaliteit toe, gevolgd door een stencilachtige omtrek voor een eigentijdse scherpte.

Collectie : Ardmore- Jabula
Lengte : 10 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 64 cm
Materiaal : behang op vlies
Aanbevolen lijm : Clearpro 
Aanbrengen : muur inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.