Cole and Son Kalahari - 119/6029

Artikelcode 119/6029
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€131,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroonhoogte (cm) 64 cm

Product details

Het geraffineerde patroon van Kalahari geeft zelfs de kleinste ruimte een gevoel van intrige. Texturen in gekruid bruin, koele neutralen en groene tinten van varen en krokodil nestelen zich op een mysterieuze ebbenhouten ondergrond. Geïnspireerd door een Ardmore schildpadprint die op een gestileerde ster lijkt, creëerden de Cole & Son kunstenaars een geometrische burst repeat.

De visuele compositie van Kalahari is bijna als een muziekpartituur, een ordelijk ritme onderbroken door de resonerende dreunen van grotere vormen en een cadans van kleinere silhouetten. Door te spelen met perspectief en focus zou het ontwerp de labyrintische markeringen op het schild van één schildpad kunnen zijn - of tientallen schildpadden die samen aan de rand van een waterpoel zitten.

Het etsen van Kalahari's afdruk creëert een aquareleffect, waarbij de organische vormen en lijndikte warmte en vitaliteit toevoegen, gevolgd door een sjabloonachtige omlijning voor een eigentijdse scherpte.

Breedte x Lengte: 52 cm x 10 m
Patroon herhaling: 64 cm
Overeenstemming: Rechte Overeenstemming