Cole and Son Khulu Vases 109/12057

Artikelcode 109/12057
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€186,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 68 cm
Patroon (cm) 68.5 cm

Productpagina

Khulu, wat 'hoofd' betekent, is een zeer toepasselijke naam voor dit grootse ontwerp van klassieke vazen verstrengeld met luipaarden, papegaaien, leeuwen en andere Afrikaanse dieren. Dit fantastische behang met zijn aquarelschilderijen is een eerbetoon aan de beroemde schepen die vandaag door veilinghuizen zoals Christie's, Bonhams en Sotherbys worden erkend als 'moderne verzamelobjecten' en tentoongesteld in galerijen en privécollecties over de hele wereld. Het ontwerp is gedrukt op een indrukwekkende herhaling van 68,5 cm en wordt aangeboden in vier kleurstellingen, waaronder zacht roze en oranje op lichte crème, veel Chinese blauw op ivoor, levendige groentinten en houtskool op ivoor en tot slot een dramatische petrol en smaragd op nachtblauw.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 68,5 cm

Herhaal V: 68,5 cm