Cole and Son King's Argent 118/4007

Artikelcode 118/4007
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€180,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 52 cm

Productpagina

De grootse uitbreiding van Hampton Court Palace in barokstijl werd tegen het einde van de 17e eeuw in opdracht van Willem III en Mary II gebouwd om te wedijveren met de grote paleizen van Europa. Weelde was de kern van barok design, waarbij spiegels een grote luxe waren en een symbool van extreme rijkdom. King's Argent is een weerspiegeling van deze extravagante toevoeging aan het paleis, een gedetailleerde reeks verzilverde spiegeltegels bedekt met schaduwrijke bladeren en bloemhoofdjes, waarvan de delicate etsen bijdragen aan de statige grandeur van de ceremoniële kamers van Hampton Court.
 
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 10,05 m
Breedte : 52 cm
Patroon :52 cm