Cole and Son Letaba March - 119/11046

Artikelcode 119/11046
€518,00
In winkelmandje

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met een eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven elke kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroonhoogte (cm) 93.4 cm

Product details

Het charmante ontwerp van Letaba March toont een parade van dieren, groot en klein, die naar de drinkplaats kronkelen. De Letaba, een zijrivier van de Olifants-rivier, is gastheer van dit prachtige "bostheater" van speelse apen, grote katten, evenals giraffen en een herinnering aan olifanten in een festivalpromenade.
Elke centimeter van dit uitgebreide ontwerp zit boordevol levendige patronen en kleuren. De grote oren, slagtanden en zelfs huiden van de olifanten worden getrakteerd op feestelijke versieringen die doen denken aan Zulu-kralenwerk, waardoor een kunstwerk binnen het bredere ontwerp ontstaat. Het levendige ritme is rijk aan Lala Palm-bladeren die het ontwerp bekronen met hun dichte bladerdak.

Collectie : Ardmore- Jabula
Lengte : 10 m
Breedte : 70 cm
Patroon : 93,4 cm
Materiaal : behang op vlies
Aanbevolen lijm : Clearpro 
Aanbrengen : muur inlijmen. Lees zorgvuldig de aanwijzing op de wikkel. Bij twijfel helpen wij u graag
 
Benieuwd naar het behang? Bezoek onze behangwinkel of bestel een staal.