Cole and Son Letaba March - 119/11046

Artikelcode 119/11046
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€468,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€4,00)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroonhoogte (cm) 93.4 cm

Product details

Het charmante ontwerp van Letaba March vangt een parade van dieren, groot en klein, meanderend naar de drinkplaats. De Letaba, een zijrivier van de Olifantsrivier, is gastheer voor dit prachtige "bush theater" van speelse apen, grote katten, maar ook giraffen en een herinnering aan olifanten in een festival promenade.

Elke centimeter van dit uitgestrekte ontwerp zit boordevol levendige patronen en kleuren. De grote oren, slagtanden en zelfs huiden van de olifanten worden getrakteerd op feestelijke versieringen die doen denken aan Zulu-kralenwerk, waardoor een kunstwerk ontstaat binnen het bredere ontwerp. Het levendige ritme wordt bekroond door Lala Palmbladeren met hun dichte bladerdak.

Dit ontwerp is ook verkrijgbaar op een basis van natuurlijk grasdoek

Breedte x Lengte: 70 cm x 10 m
Patroonherhaling: 93,4 cm
Overeenstemming: Rechte Overeenstemming