Cole and Son Lilac Grandiflora 115/15045

Artikelcode 115/15045
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€1.022,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroon (cm) 174.20 cm

Productpagina

De voorjaarsbloeiende Lilac Syringa vulgaris is een prachtig weelderige bladverliezende struik die bekend staat om zijn ruikende geur. Deze winterharde, gemakkelijk te kweken plant bloeit ongeacht het aspect en is te vinden in tuinen op de Britse eilanden, geliefd om zijn prachtige grote, ovale clusters van kleurrijk blad. De ontwerpstudio van Cole & Son heeft deze klassieke bloemen gekweekt tot een grootschalig, opvallend ontwerp in een pittige Magenta & Blush op rokerige houtskool met behoud van de textuur van bloemen die overvloedig aanwezig zijn in het gebladerte.

Lengte : 10,05 m

Breedte: 70 cm

Herhaal V: 174,2 cm