Cole and Son Matrinah 109/4020

Artikelcode 109/4020
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€155,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 61 cm

Productpagina

Een van de meer klassieke ontwerpen binnen de collectie, Matrinah, genoemd naar Ardmore-ontwerper Matrinah Xaba, onthult een arrangement van decoratieve schalen en schalen, allemaal ingewikkeld gedessineerd met vogels en dieren en omzoomd met decoratieve randen en sint-jakobsschelpen. Deze zijn op hun beurt geplaatst op kalkachtige gronden van olijfgroen, taupe, ivoor, okergeel en roze met de zacht afgetekende vormen van de vazen uit het ontwerp van Khulu Vases. Gepresenteerd in vijf opvallende kleuren, waaronder een subtiel goud op steen en zacht goud op olijf.
Afbeelding van het interieur is voorzien van 109/4023 en 109/13061

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 61 cm