Cole and Son Meadow 115/13041

Artikelcode 115/13041
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€149,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 52 cm

Productpagina

De glooiende heuvels van het Engelse platteland zijn lange tijd het decor geweest voor scènes van pastorale gelukzaligheid. Met groene valleien zover het oog reikt, is de Weide een plek om volop van de natuur te genieten. Gemaakt om de natuurlijk gebogen heidevelden en dalen te weerspiegelen die overal in Groot-Brittannië te vinden zijn, worden de aquarellen van Meadow alleen onderbroken door een zachte golf met batikeffect in delicate kleuren van olijf, roet en boterbloem, salie en roet, evenals het uitnodigend glanzende metaal van brons en roet.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 52 cm