Cole and Son Miami 105/4018

Artikelcode 105/4018
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€540,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 68 cm
Patroon (cm) 89,80 cm

Productpagina

Geïnspireerd door de kleurrijke en uitbundige architectuur van South Beach, Miami en de weelderige en tropische vegetatie van de regio, toont het behang in Miami duizelingwekkende lagen van elegante betegelde terrassen, zuilengalerijen en pilaren, afgewisseld met groene palmen en exotische flora. Digitaal bedrukt, Miami wordt aangeboden in twee prachtige kleuren, de eerste bestaat uit botanische greens en limoenen, met accenten van oranje en groenblauw, terwijl de tweede een sfeervollere schemeringkleuren van leisteen en grijstinten vertoont met flitsen van elektrisch roze en goudgeel.

Collectie: New Contemporary
Rolbreedte (cm): 68 cm
Rollengte: 10,05 meter
Patroonherhaling (cm): 89,80 cm
Onderhoud: dit behang is afneembaar met een droge doek