Cole and Son Narina 109/10047

Artikelcode 109/10047
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€149,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 52 cm

Productpagina

Dit behang deelt zijn naam met de prachtige Narina Trogan Bird, afkomstig uit Kwa-Zulu Natal in Zuid-Afrika. Afgeleid van de gedetailleerde patronen die te vinden zijn op veel Ardmore-kommen en vazen, hebben onze Cole and Son-kunstenaars een zacht watergekleurd geometrisch ontwerp gemaakt met behulp van de gestileerde veren van de Narina Bird om een subtiel maar eigenzinnig semi-effen behang te produceren. Dit eigenzinnige papier wordt aangeboden in zes kleuren, waaronder zachte neutrale tinten naast een levendig gebrand oranje, bladgroen en humeurig houtskool, en kan worden gebruikt als aanvulling op andere ontwerpen binnen de collectie. Bedrukt op 52 cm breed kan het ook ondersteboven worden opgehangen voor een even opvallend effect.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 52 cm