Cole and Son Nuvole al Tramonto 114/3007

Artikelcode 114/3007
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€658,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 12 m
Breedte (cm) 68.5 cm
Patroon (cm) 300 cm

Productpagina

Gemaakt van een atmosferische ets van wolken, het subtiele lijnwerk en de delicate details maken Nuvole tot een van Fornasetti's meest magnifieke en geliefde ontwerpen. Met zijn golvende wolken die langs een romantische lucht rollen, heeft Cole & Son deze fascinerende studie bijgewerkt met een unieke ombré, die de kleur en het licht van een steeds veranderende lucht omvat. Nuvole al Tramonto is verkrijgbaar in twee kleurstellingen, Dusk en Dawn. Terwijl Dawn het eerste heldere licht van een vroege ochtend opvangt, waarbij zachte saliewolken opstijgen tot muntjes en eendenei voordat ze diffunderen in een wazige blauwe lentelucht Dusk legt de veranderende avondhemel vast waar wervelingen van zonsondergangroze wolken door gedempt violet bewegen voordat ze diffunderen in een zomers zacht blauw.

Lengte: 12 m

Breedte: 68,5 cm

Herhaal V: 300 cm