Cole and Son Palm Jungle 95/1004

Artikelcode 95/1004
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€170,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

De originele Cole & Son-palmbladerenprint is meerlagig om een dichte jungle van gebladerte te creëren. Er worden vijf kleurstellingen aangeboden in levendige tinten smaragdgroen, groenblauw, porseleinblauw en subtiel metallic en nog twee luxe kleurstellingen hebben glanzende achtergronden op een gestructureerd basispapier. Kleuren die op het scherm worden weergegeven, kunnen afwijken van het originele behang, daarom raden we aan om een voorbeeld te bestellen om de echte kleuren te bekijken. Deze wallpapers plakken de muurproducten.

Collectie: New Contemporary
Rolbreedte (cm): 52 cm
Rollengte: 10,05 meter
Patroonherhaling (cm): 64 cm
Onderhoud: dit behang is afneembaar met een droge doek