Cole and Son Pugin Palace Flock 116/9033

Artikelcode 116/9033
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€264,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 90 cm

Productpagina

Cole and Son Pugin Palace Flock behang is een echte smaakmaker in je interieur. De paleizen en grote huizen uit het midden van de 19e eeuw ontworpen door de Engelse architect Pugin, was de inspiratie achter het opvallende damast van Pugin Palace Flock. De Cole & Son Design Studio heeft de weelderige elegantie in het ontwerp behouden zoals de ananas, gezien in veel van de werken van Pugin, wat voor rijkdom en gastvrijheid staat. De flock imiteert een productieproces van gesneden fluweel en straalt pure luxe uit.

Het Cole & Son Pugin Palace Flock behang is verkrijgbaar in 2 kleuren!

Collectie: Cole and Son The Pearwood Collection
Design name: Pugin Palace Flock behang Cole and Son
Rolbreedte (cm): 52 cm
Rollengte: 10 meter
Patroonherhaling (cm): 90 cm
Onderhoud: dit behang is met een droge doek afneembaar