Cole and Son Queen's Quarter 118/10024

Artikelcode 118/10024
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€211,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 8 cm

Productpagina

Opvallend en eigentijds, Queen's Quarter is een weelderige geometrie, ontleend aan een klein detail binnen een veel groter schema van Verrio-muurschilderingen. De onregelmatige achthoeken verschijnen als hoekvignetten in de salon van de koningin in Hampton Court Palace, waarvan de decoratie in opdracht van koningin Anne werd gemaakt als een groots statement van haar koninklijke majesteit en keizerlijke macht. De muurschilderingen als geheel zijn ontworpen om de illusie te wekken van een marmeren hal die openstaat naar de hemel, waarbij de muren zijn geschilderd om eruit te zien als tapijten met brede bloemenranden en gouden franjes. Het is echter het gepolijste metaal van Queen's Quarter dat het creatieve team van Cole & Son trof, de ingetogen herhaling en het elegante detail onthulden een verborgen juweeltje binnen het veel grotere traditionele schema.
 
 
Collection : Historic Royal Palaces - Great Masters
Lengte : 10,05 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 8 cm
 
Let op, dit behang wordt op maat gemaakt en kan dus niet retour gezonden worden. De prijs is per m2. U kunt ons emailen voor een prijsopgave.