Cole en Son Royal Jardiniere 118/11026

Artikelcode 118/11026
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€256,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 91.4 cm

Productpagina

Royal Jardinière toont een van de bloeiende sinaasappelbomen van koning Willem III en koningin Mary II en is een prent met elementen die oorspronkelijk zijn bedacht door meesterkunstenaar Antonio Verrio. De King's Little Bedchamber in Hampton Court Palace heeft sinaasappelbomen in deze sierlijke sokkels, omringd door weelderig roze marmer, waardoor de symmetrische structuur een klassieke grandeur krijgt. Het ontwerp viert de indrukwekkende collectie van de gezamenlijke vorsten van verschillende zeldzame planten van over de hele wereld, bekend als de 'Exoticks', en verwijst ook naar William's afkomst, als lid van het Huis van Oranje.
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 10,05 m
Breedte : 52 cm
Patroon : 91,4 cm