Cole and Son Savuti 109/1006

Artikelcode 109/1006
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€166,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 76.2 cm

Productpagina

De Savuti is een van Afrika's meest geliefde en bekende nationale parken waar hop en neushoornvogels roepen en zingen terwijl bavianen en kameleons zonnen in bloeiende koraalbomen. Deze prachtige Afrikaanse tuin is nagebouwd als behang in zeven kleurrijke en onderscheidende kleuren die elk een andere look bieden - een fel oranje en houtskool met een monotoon gegraveerd gevoel - een eendenei en oude steen met meer vervaagde en antieke illustratieve tinten, en een serie van drie felgekleurde meer kinderlijke kleuringen op grond van cram, dark petrol en kaki.
Afbeelding van het interieur is voorzien van 109/1005

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 76,2 cm