Cole and Son Singita 109/7035

Artikelcode 109/7035
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€540,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroon (cm) 102.5 cm

Productpagina

Singita, wat 'Place of Miracles' betekent, is echt precies dat! Dit rijke en fabelachtige bosontwerp is zorgvuldig en charmant met de hand geschilderd met behulp van de decoratieve plantmotieven en bladeren die de geschilderde schalen en kommen sieren die door de jaren heen door Ardmore-kunstenaars zijn gemaakt. Dit rijke tapijtachtige papier met zijn glimp van de kunstenaar, de raadselachtige dierenreizigers van Alex Sibande die door het kreupelhout slenteren, zal een luxueuze achtergrond creëren voor elk interieur.
Afbeelding van het interieur is voorzien van 109/7035

Lengte: 10,05 m

Breedte: 70 cm

Herhaal V: 102,5 cm