Cole and Son Sweet Pea 115/11032

Artikelcode 115/11032
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€163,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 38 cm

Productpagina

Sweet Pea, gevierd om zijn gracieuze flora met stroken, is een blijvend Cole & Son-motief. Met zijn heerlijk geurende, weelderige klimplanten is de Lathyrus odoratus een favoriet in tuinen op de Britse eilanden en daarbuiten. Bijgewerkt in nieuwe, eigentijdse paletten van Cerise & Magenta op Viridian en Ochre & Rose op perkament, evenals traditionele cottage tuintinten van Autumn Multi, Blush & Olive, en Mulberry & Sage on Cream, en Cerulean Sky & Sage on White. erfgoedontwerp is aan het oppervlak bedrukt om de dikke, voelbare afdrukmarkeringen van elk bloemblad te behouden.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 38 cm