Cole and Son Thistle 115/14043

Artikelcode 115/14043
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€195,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 64 cm

Productpagina

Een van de vele bloemensymbolen van de Britse eilanden, de onconventionele schoonheid van de distel is de grafische vorm van stekelige schutbladen en barstende rozetten. Dit gewaagde trail-ontwerp is gedrukt om een zeefdruk weer te geven, met een krijtachtige, matte afwerking om de broze vorm van deze prachtige wilde bloem te versterken. Seizoenspaletten van verse Citroen & Olijf op Eendenei, gedempt Albast Roze & Sinaasappel op Perkament en een wazige Lila & Cerise op Wit versterken dit opvallende motief van iconische bloemen.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 64 cm