Cole en Son Tijou Gate 118/8017

Artikelcode 118/8017
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€469,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)

Levertijd informatie

Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 7 m
Breedte (cm) 70 cm
Patroonhoogte (cm) 350 cm

Product details

Jean Tijou, de Franse meestersmid en ontwerper, kreeg van Willem III de opdracht om een tiental uitgebreide ijzeren schermen te maken voor de tuinen van Hampton Court Palace. Deze flamboyante vergulde schermen met scrollende acanthusbladeren werden een prachtige achtergrond voor de grootsheid en weelde van de Privy Garden, de privétuin aan de rivier van de koning, waar ze nog steeds staan. De Tijou Gate, zorgvuldig met de hand getekend en geschilderd, is een prachtig versierd paneelontwerp van smeedwerk en bloemen in bloei.
 
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte : 7 m
Breedte :70 cm
Patroon : 350 cm