Cole and Son Topiary 115/2005

Artikelcode 115/2005
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€163,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 10.05 m
Breedte (cm) 52 cm
Patroon (cm) 76.20 cm

Productpagina

Een gedurfd, geometrisch Topiary is de belichaming van statige weelde, met fantasievolle ontwerpen van knopen en labyrinten die deze prachtig versierde ruimtes creëren. In tegenstelling tot deze gemanicuurde meesterwerken, heeft de ontwerpstudio Cole & Son een zachtere aquarelbenadering gecreëerd, waarbij de zachte bries wordt ingekapseld die genoten werd tijdens het ontdekken van deze enorme wandtapijten van kleur en vorm. Topiary is een ontwerp in zachte aquareltinten van Leaf Green, Soot en China Blue, een ontwerp waarin je fantasie kan afdwalen in de wereld van Parterre's verleden.

Lengte: 10,05 m

Breedte: 52 cm

Herhaal V: 76,2 cm