Cole and Son Verdure Tapestry 118/17038

Artikelcode 118/8017
Bereken een indicatie van het aantal rollen:
Voor behang dat wordt verkocht per meter (lengte 1m, zie specificaties) kunt u deze calculator niet gebruiken. U kunt ons mailen om het aantal benodigde meters kosteloos te laten berekenen.

Of vul direct het aantal rollen of meters in:
€772,00
In winkelmandjeStaal aanvragen (€3,50)
Behangadvies nodig?
Twijfelt u over het aantal rollen of meters behang dat u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het behang? Wij geven u graag advies. Neem gerust contact op.
  • Beschrijving
  • Cole & Son staat voor klassiek Engels behang met eigentijdse twist. De bijzondere prints en rijke kleuren geven iedere kamer een unieke uitstraling.

Specificaties

Lengte (m) 14 m
Breedte (cm) 52.5 cm
Patroon (cm) 350 cm

Productpagina

Verdure Tapestry is ontleend aan de Vlaamse traditie van het weven van grote tapijten en is geïnspireerd op een 17e-eeuws werk dat momenteel wordt tentoongesteld in de King's Presence Chamber van Kensington Palace. De groene, schilderachtige scène is een eerbetoon aan de rijk geweven, ingewikkelde wandtapijten die bekend stonden als 'de mobiele fresco's van het noorden'. Deze indrukwekkende geweven kunstwerken waren een canvas voor de verbeelding van meesterwevers, elk landschap weelderig met fantasievolle bomen en gebladerte, zonder de traditionele perspectiefbeperkingen van figuratieve of verhalende wandtapijten. Hier vertaald door Cole & Son in een weelderige paneelscène, is Verdure Tapestry vol leven met zijn overvloed aan rijke flora en fauna.
 
 
Collectie : historische koninklijke paleizen - grote meesters
Lengte :14 m
Breedte : 52.5
Patroon : 350 cm